tirsdag 22. februar 2011

SÅ glad!!! :)

Herregud hvor glad man kan bli av egentlig ikkeno'!!  Og hva har jeg da gjort som faktisk ER glad over ikkeno'??
For meg er det "ikkeno'" ikke en selvfølge å få til lengre, nemlig. Noen vil kanskje flire godt av meg, men så er det vel da også noe som heter "en god latter forlenger liver" så da har jeg gjort en god gjerning også da!!
JO,-jeg har vært på butikken og handlet, fylt bensin, stoppet og vært inne i et par butikker til og da jeg kom hjem dro jeg sammen snøen litt utenfor her slik at jeg slipper å parkere i en snøhaug. DET er hva jeg har gjort og som jeg er utrolig glad for! Altså,-beina mine OG øynene mine har vært gode venner med meg i hele dag...ihvertfall mens jeg var på tur!
Snøhaugen utenfor her får noen andre ta seg av når h*n kommer hjem,-jeg har ihvertfall gjort litt!


Turte IKKE, men...

...nabo'n min gjorde!! :) Jeg ville ikke engang høre på at han startet den, men han kom blid rundt huset igjen og kunne fortelle at den startet uten smell og at den gikk helt normalt *hurra* Den fikk stå der å gå litt på tomgang og så får jeg vel bare bite i det og ta meg en tur på butikken i dag,-er liksom ikke helt på å kjøre bil om dagen, men må man så må man!!


-og så litt søppel-tanker...
I går ettermiddag/kveld ble jeg nemlig med på ekstra kjøring,-tømming av søppel i Hafjell, det er da vinterferie og containerene fylles fort opp,-folk kjører tydeligvis ikke bare på ski i ferien, de spiser OG rydder hyttene sine også! Dvs. de gjør det ikke selv, for jammen var det ikke et par biler fra et styling-firma oppi bakkene der også!  Det jeg skulle frem til med søppelsnakket mitt var at det er veldig tydelig at søppelsortering ikke er veldig utbredt! Her sorterer vi jo og jeg tror bortimot samtlige innbygere i Lillehammer vet at papp, mat og restavfall er 3 forskjellige ting + at flere og flere sorterer ut plast. Ellers skal jo glass og metall i egene container og så har vi jo elektrisk avfall, batterier & lyspærer ol. JA det er mye, men jammen skjønner man -OM man gidder å tenke etter- at det er litt smart, det er jo langt ifra alt som brytes ned "av seg selv" og vi får jo faktisk "nye ting" av både papp&papir og plast...
Og jeg tror at ALLE skjønner at å tømme ovnen for aske med glør IKKE skal i en plastpose og kastes i søpla før man er sikker på at det ikke er glør igjen! Ihvertfall trodde jeg at folk visste det!
Men er man på ferie så er man på ferie og da skal man IKKE jobbe med NOE. Så fulle containere og så utrolig dårlig sortert, spesielt når det er søppelplasser med containere til glass, mat, rest og papp/papir som står linet ved siden av hverandre...da burde det jo ikke være noe problem, da! Altså,-om man hadde orket å bære noe annet enn en svart fullstappet og halvrevnet søppelsekk...en slik alt i ett pose!  Folk er nok egentlig klar over det, for jeg så flere som var på tur med søpla si, men som tok "en pust i bakken" litt unna da de så at Glør-bilen stod der,-kanskje de var redd for kjeft!  :) :)

Totalt antall sidevisninger