fredag 1. oktober 2010

* litt stolt *

Kan ikke si annet enn at jeg blir litt stolt når det som nesten hele året ser ut som om det er halv-dødt og i tillegg er mindre pent, plutselig...etter noen uker ute kommer inn igjen, får litt vann og plutselig har hvite "klumper!
21.09.2010


Og etter noen dager til har de "hvite klumpene" fått litt mere farge...

27.09.2010

Før det i dag er mange farger mange steder på kaktusen!!

01.10.2010

Egen papp-presse i Svingen!!

Papp & papir tar mye plass i dunken, men nå er det løst! Vi har fått egen presse!!


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ HJÆÆÆÆLP!!

Kaninen til Håkon har vært med "i tykt og tynt" i over 8 år nå, og i sommer måtte bestemor finne frem et MYKT stoffstykke og reparere kroppen hans...fylla kom ut. Gutten ble kjempefornøyd med resultatet, og siden vi hadde tatt vare på lappen som satt i rompa hans (og som var veeeeldig god å kose med fingeren på) fikk hun sydd fast igjen den også!!!  *snilleste bestemor*
Men, så var det leggetid her da, på onsdag og kaninen "hadde fått opp i sømmen mellom beina" KRISE!!!! Heldigvis skulle bestemor hit torsdagen, så vi ble enige om at han skulle skrive et brev til henne før frokost der han skulle spørre om hun kunne sy igjen... da fant hun det jo sikkert når hun kom!!

Som sakt så gjort;

-og da brevet var ferdig var Marius fremdeles ikke ferdig på badet, så jammen rakk vi å lese litt mens vi ventet også!!


Men så var endelig "jålebukken" ferdig på badet, og vi kunne spise frokost alle 3 sammen!!




IKKE MANGE MINUTTENE etter at gutta var ute av huset kom "leieboeren på nabotomta" en tur. Katten kommer stort sett etter at gutta har gått på morgenen, og sitter oppå stabelen av takstein og skuler rundt seg.

-og det spørs nok om det er mus  der, for plutselig hopper den ned og blir borte i gresset.


Så kom bestemor, og fikk nok en tåre i øyekroken når hun leste brevet fra Håkon, som til og med var skrevet "med løkke".  Var ikke så vanskelig å sette seg med kanin, nål & tråd...






Totalt antall sidevisninger