lørdag 26. februar 2011

NYTT FAMILIEMEDLEM!!!

Familien er utvidet etter besøket vi hadde i dag...

-og hun ble godt mottat av resten av gjengen!!!


Lørdag i svingen med pølser og besøk!

Middagen i dag ble enkel...Kollengrill MED BRØL!! Håkon greide ihvertfall å demonstrere at da pølsene skulle tas ut av panna og legges i lompa kom brølet!!! :)





 etter laaaaaaaaaaaaang venting kom endelig det etterlengtede besøket til oss, Prilla, onkel Tom, tante Rannei, Lars og Ida...og jammen var Anne med også! *superhyggelig* vi treffes liksom alt for sjelden, men da blir det desto koseligere når det endelig skjer igjen!!


Etter en tur ut ble badet fullt!!! :)    To gode venner, som nesten ikke hadde tid til å bli tatt bilde av!

     

Ihvertfall ei som har vett til å gi totalt f***, sofa'n til tante er god!!

Varmegrader!!!

Varmegradene kommer snikende og jeg vet ikke helt om jeg liker akkurat det! Altså, det er helt greit at det ikke kommer mere snø, men det kunne holdt seg såpass kaldt at vinterføret hadde holdt. Nå blir det jo bare glatt, og når vi engang bor i et land hvor det er vinter så kan det være skikkelig litt til og smelte bort FORT  senere uten å lage problemer for hverken gående eller kjørende, men det er vel litt for mye å forlange!!
~~~~~~~~~~
Gradene startet nok å stige i går kveld en gang, for jeg hørte en pipelyd som jeg ikke greide å plassere...kjente bare at jeg ble mektig irritert og tenkte at det var en av gutta som hadde stilt en alarm og glemt hele greia.  Da jeg endelig greide å bestemme meg for å finne senga, var lyden borte og jeg tenkte ikke mere på å lokalisere noe som helst, men i løpet av natta kom den tilbake....pipelyden altså...og DA forsto jeg hva det var også! Det var gradestokken i vinduet, en slik inne/ute måler som alarmerte fordi det var 0 grader, og den alarmerer med noe som føles som ett minutts mellomrom. Siden jeg overhode ikke orket å stå opp og finne ut om jeg kunne drepe den greia hadde jeg en veldig urolig natt...søvnmessig og oppå alt kom Håkon  v/ 6-tiden og kunne fortelle meg at det var noe som peip  ::s  Jeg tror at han fikk en forklaring på hva det var, og VET  at han fikk beskjed om å gå og legge seg igjen!  -og jeg VET også at den blir om ikke annet tatt innafor vinduet i natt hvis jeg ikke greier å slå den av!
~~~~~~~~


Totalt antall sidevisninger