onsdag 23. februar 2011

Har da startet...

Dagen startet slik den pleier, egentlig...våkne sjøl, vekke Håkon og prøøøve å få kontakt med Marius,-som går greit etter "noen ganger pen tilsnakk" før volumet skrus opp ;)  Sliten av å mase om morgenen egentlig, men det er jammen litt sjarm i det også!
Frokost i etapper etter når gutta har kommet seg i klærne, noe som kommer litt ann på om jeg orker å lage frokostbord eller om det bare blir smurt skiver ved benken. I dag ble det skiver sammen med God Morgen Norge, før man måtte sikte inn ytterklær og komme seg ut av døra til respektive skoler.

Siden dagen i går var så bra skulle ikke denne dagen bli værre så derfor hadde jeg bestemt meg for at NÅ er det på tide å behandle sofa'n!! Er ikke så langt bort til Møbelringen og der har de jo skinnpleie til møbler, så turen gikk etterhvert bort dit, jeg fikk kjøpt det jeg skulle og var egentlig veldig innstilt på å starte "prosjekt shinings" MEN...så kom jeg på at jeg egentlig lovte nabo'n at jerg skulle ta meg en tur...og det er leeeenge siden jeg lovte akkurat det. Hørtes igrunnen litt fristende ut også, så jeg sendte en sms, fikk positivt svar og gikk dit isteden :) Veldig hyggelig med litt skravling isteden for bare selskap av radioen eller tv'n og pleiemidlene til sofa'n holder seg, de... Dessuten er de veldig pene der de ligger i esken sin!!


Totalt antall sidevisninger