torsdag 24. februar 2011

Resultatet.

Sofa'n er like god å sitte i, den er ren,-selv om det ikke synes- og jeg er fornøyd med dagens gjøremål. Kan jo krysse av en ting på lista, men det er flere ting igjen. og langt ifra alt blir dokumentert med bilder...som feks. da jeg skal krumme ryggen og gå på den tekniske boden som ikke har fått hyller enda :s

Finn den største feilen...

Etter litt googling fant vi ut at det er Dole som har luen med den blå fargen...Lua fulgte med i ukens Donaldblad, men HVA er feilen???

*FERDIG!*

DA var jeg igang! *bit tenna i sammen og start NÅ*...og siden jeg var her alene var det bare å høre på seg selv. Kjedelig jobb, men det trengtes...så fargen da jeg tørket av, og fant ut hvorfor det stod at man skulle bruke en myk, HVIT klut...måtte jo være fordi man skulle se at selv om det er en mørk sofa var skinnet møkkete! 
Så kom mamma og måtte forevige "den flinkeste & mest fornøyde" jenta i verden...smilte ihvertfall, men det var vel mest til ære for fotografen!                                  

"Startet" i går...ingen vei tilbake.

Starten var jo å få kjøpt behandling til sofa'n, så da blir vel fortsettelsen å BRUKE den da. Kjenner at det ikke frister så veldig akkurat nå, men vet vel at jeg blir veldig fornøyd når jeg kan si at jeg er ferdig. Så...da får jeg vel starte, da...hvis jeg ikke skal ta meg "en liten runde" på nett først.

Totalt antall sidevisninger