mandag 14. februar 2011

Litt trist... ;)

TRIIIIIIIIIIIIIST...nå er krøllene mine bortevekk igjen *gråter* Tenk å være utstyrt med SÅ rett & stritt hår, da...det er urettferdig! Men...om man skal starte å tenke på alt som er urettferdig så blir man vel aldri ferdig, og det har jeg da ikke tid til, tror det er lurest å finne alt som er positivt, jeg -for tenker man etter er det jammen mye det også!  Som nå for eksempel; Sitter med beina i sofa'n og data'n på fanget, fyr i ovnen, så det er godt og varmt i stua, et par t-lys på bordet som brenner stille, en god lukt siver rundt nesa mi fra tekoppen som venter på å bli drukket, God Morgen, Norge på tv'n med bare litt lyd,-akkurat nok til å ha litt "selskap", en liten kikk ut av vinduet konstaterer bare at det er godt å være inne,-det snør!

14.februar *Valentinsday*

Valentine treasures are people who

have often crossed your mind,

family, friends and others, too,

who in your life have shined

the warmth of love or a spark of light

...that makes you remember them;

no matter how long since you’ve actually met,

each one is a luminous gem,

who gleams and glows in your memory,

bringing special pleasures,

and that’s why this Valentine comes to you:

You’re one of those sparkling treasures!


Jeg har vel egentlig aldri vært så veldig opptatt av denne dagen. Da jeg jobbet kom det inn varer i bøtter og spann,-hjertevarer. Og folk handlet jo...MASSE! Bruke penger er fint og for all del, det er jo hyggelig å få en pakke eller en blomst men jammen synes jeg at det betyr utrolig mye mere å få en klem og noen gode ord som viser at man betyr noe og blir satt pris på!
I dag, da jeg logget meg på Facebook hadde jeg fått en veldig kosli' hilsen fra svigerinna mi og måtte bare ta den med hit,-ta vare på den liksom! 

Totalt antall sidevisninger