tirsdag 15. mars 2011

Litt mandag og litt tirsdag.

Uka startet egentlig forbløffende fint, ingen som var sure & sinte fordi det var mandag og en lang skoleuke foran engang! Muligheten var vel kanskje at Marius hadde de to første dagene "skolefrie",-ihvertfall fri fra sin egen skole,-de skulle besøke fire av de videregående skolene i distriktet. Håkon har en dag mindre skole denne uken han også, på Jørstadmoen hadde hele skolen skidag i dag og de hadde vært på en rundtur på Pellestova.


Mor sjøl prøvde seg på en kontordag...og jeg synes forøvrig at jeg har et ganske så flott kontor, for ikke å snakke om mobilt kontor...spørs liksom bare hvordan jeg vil sitte, altså hva slags sitte-komfort jeg trenger!  NÅ er vi ihvertfallett skritt nærmere målet med invitasjonene til konfirmasjonen...jeg har fått skrevet navn og adresse på nesten alle konvoluttene!! Er liksom ikke bare min skyld, da...jeg manglet både navn og adresse på noen.... Men det ble ferdig i går, både med håbdskrevene konvolutter og utskrevete invitasjoner, og skjæring skulle mr. Sørheim gjøre på jobben! DA får vi ihvertfall sendt dem fra oss og så kan vi sitte her og vente på svar!

Middagen i går ble spaghetti med kjøttsaus på mamma sitt vis, og for en gangs skyld,-som egentlig er litt for sjeldent med tanke på hvor ofte det egentlig ønskes spaghetti med kjøtt her, ble sausen laget uten pose og vann! *stolt* For om det er et ordtak som sier at det enkleste ogte er det beste, så er det ikke riktig ALLTID at det stemmer...dessuten er det ikke så forferdelig vanskelig å lage hele greia selv heller! Og lønn for "strevet" får man jo med hurrarop når man forteller hva middagen er og at det er hjemmelaget saus. T.o.m. Marius synes at spaghetti er godt da...ellers griner han nemlig på nesa, han er rett og slett lei det!  Og det har jeg egentlig full forståelse for,-Håkon kan spise det hver dag om han får velge, nemlig...og det er jo enkelt da *flau* Og i tillegg til at sausen var "made of me" tok vi makaroni isteden for spaghetti...

~~fornøyde~~

















Besøkene på de videregående skolene er over, og etter besøk på alle 4 (over to dager) har Marius slått fast at dagen i dag var bortkastet...det var forferdelige skoler med utrolig gamle lærere, og dessuten hadde han bestemt seg allerede i går om at han skulle jobbe mot og søke på medialinja i Gausdal! (tror forøvrig at det heter media og komunikasjon...)  Så da får vi bare vente å se da,-hvordan dette går!! :)

Skidagen til Håkon hadde gått greit...plutselig er det ok å gå på ski også! De hadde gått 6 kilometer tilsammen og siden det var så moro hadde han bare spist noen appelsinbåter og tursjokoladen...men han reddet seg fort inn igjen da han så ansiktsutrykket mitt når han ikke hadde spist mat med å si; "Da legger vi bare matboksen i kjøleskapet, så slipper du å smøre kveldsmat!!!"    Og da vi kom hjem ville jo ikke gutten inn igjen...nei da...han måtte bare gå litt til på ski, han måtte øve på å gå fiskebein...noe som viste seg å være fiskebein bortover, også kalt skøyting! Godt at han vil være ute ihvertfall!!


Totalt antall sidevisninger