onsdag 18. mai 2011

17.mai


Det er IKKE lurt å tro på værmeldingen!! Den sa nemlig overskyet og mye nedbør... Jeg våknet om morgenen og det var SOL! Greit nok,-det var ikke kjempevarmt men det var SOL!!!




ok...nok bilder, ihvertfall "fine" bilder!!

17.mai har blitt en travel dag, siden gutta går på forskjellige skoler. Meeeen...jeg må ærlig innrømme at jeg er veldig glad for at Marius hører til i toget i byen enda, det er liksom barnetoget i byen som er 17.mai!! Sikkert for at det er det jeg er vant til,-for det er jo hyggelig på Jorekstad også, men det er IKKE det samme uansett, liksom. Vi har ihvertfall løst det ganske greit med å iiiile tilbake slik at Håkon rekker å gå i tog med klassen sin etter at toget har gått forbi oss i byen, og da er vel alle litt fornøyde!
                                                        

Håkon fikk glansfølge i toget...storesøstera til Lars er jo russ, og ikke hvilken som helst russ heller...hun er GRØNNruss!!! -og DET er kult, det!!!  Petter bar klassefanen, Johannes holdt en dusk og Simen var rett bak...sikkert klar til å overta.

Venter på toget...det ikke "unge lovende snik-fotograf Sørheim" tenkte på var at mamma'n også er i besittelse av kamera, selv om det er laaangt ifra så flott som hans tar det jo bilder...


Toget har kommet, og da talen for dagen var holdt, nasjonalsangen
spilt og ungene "sluppet fri" åpnet himmelen seg!


Pølse & is...hører med om det regner eller ikke!!!

                        
Toget var ferdig med runden, og det var i "rett tid" for ikke mange minuttene etter at talen for dagen var ferdig, nasjonalsangen var spilt/sunget og ungene "sluppet fri" åpnet himmelen seg!


En liten tur hjemom..."tissepause" og inntak av medisiner som ble glemt tidligere resulterte i at Marius fikk prøve selvutløseren på kameraet sitt. Hyggelig med bilde av alle sammen også, da :)

Etter pitstoppen hjemme og en kaffekopp på Veikroa ble det russetog før vi skulle spise sammen med bestemor og bestefar! Måtte vente litt på bordet...og det ser ikke morsomt ut...


Men vi fikk bord og maten kom fort, heldigvis...for vi var mektig sultene alle mann!!




Så var 17.mai 2011 over, og som alltid på denne dagen er det "best i hele verden" å komme hjem og få av seg solvet, bunaden og skjorta og "PUSTE normalt igjen"






















Totalt antall sidevisninger