mandag 27. september 2010

Endelig en høstdag med sol!!

Nå har det regnet og regnet OG regnet...myyyye! Forferdelig å bruke regnklær, spesielt støvler...men mamma er nok ikke så dum alikevel, for det har stort sett vært tørre gutter som har kommet hjem fra skolen om dagen. Men NÅ så værmeldingen flott ut for helgen, og for en gangs skyld stemte den også!! 
Søndagen kom og vi stod opp til sol! Marius skulle i kirken...på sitt 1.oppdrag i en gudstjeneste,-"hard lære! men skal man konfirmeres så må man ta med seg alt! Heldigvis var jeg ute en tur en liten stund før jeg skulle kjøre ham, og dette var det som møtte meg;
-en bil full av is.... Miljøsvin, synder eller no' slik...bilen ble startet kjørt litt frem i sola og da var det "fine" laget med is bortevekk, og Marius rakk kirka.

Da "plikten" var over...noe som forøvrik hadde gått kjempefint -ringte inn til gudstjenesten med kirkeklokkene og bar frem "offerkassen" til presten- hentet vi ham i kirken og reiste bort til sportsen...Håkon hadde SÅÅÅ lyst til å klatre og ballansere litt!

-og jammen ble eldstemann med litt også...   :))

...selv om det beste var å sitte rolig
og spise gulrot sammen med mamma...


Så tok vi en kjapp tur oppom bestemor og bestefar, mamma fikk kaffe og gutta fikk ikke lov til å stikke av, som endte med litt "rasing"...

 før bestemor "kapitulerte" og fant litt is...DA ble det stille :)

Vel hjemme igjen, og hva møter oss??
Jo to gode naboer som hadde funnet ut at de skulle være arbeidsmaur på en søndag!


Flinke er dem, og fint blir det også der!! :)


Vi rakk  å lage og spise middag...



 før Håkon skulle på kino'n med Siv og Marius skulle "på date"...vi rakk da litt "en helt vanlig søndag i finværet"

Totalt antall sidevisninger