tirsdag 14. september 2010

*REGNBUETUR*

Himmelen ble svart og åpnet seg, det tordnet og regnet, men like fort som regnet kom ble det borte igjen og solen kom frem. Heldigvis var kameraet med da Marius og jeg skulle ut på tur, for regnbuen var jo bare SÅ FLOTT...tror ikke jeg har sett den så klar noen gang. Så det ble en biltur med endel stopper og knipsing, men vi fikk jo noen fine bilder også, da!!!






Fanget regnbuen, men det er nok ikke sant at det er en svart gryte med gull i enden av den...vi fant den ihvertfall ikke!!!


Toy Story 3

Her i huset har "2 små og 1 stor" gledet seg veldig til den nyeste Toy Story filmen skulle komme! Buzz og Woody har liksom vært med fra Marius har vært liten og med hjelp fra ham har filmene og figurene "smittet over" på Håkon...-og jeg vet ikke HVOR MANGE ganger jeg har sett og ikke minst hørt fimene...har det ikke vært den ene som har sett er det den andre og filmene KAN sees mange ganger, og man ler like mye hver gang!  :)
ENDELIG kom filmen og før vi skulle reise måtte det til litt "oppvarming"...


Etter bilettkløp kunne vi finne plassene våre, finne godteriet og bare glede oss til filmen skulle starte.


Det var en veldig morsom film -denne gangen også- og vi var ikke ute av kino'n før Håkon sa; " Du mamma...når kommer filmen på dvd?"

********

Siden vi først var ute på tur tok vi likegodt en liten svipp oppom bestemor...og der har de spist mange Kinder egg  OG tatt vare på nesten alle figurene...




Jammen har ikke Buzz og Woody dukket opp på senga også...


og med dem + div bamser sover man jammen godt!!

-

Midt i september allerede...

...og dagene flyr!!  Nå har vi jo hatt noen utrolig flotte dager med sol,-sensommeren og tidlig på høsten kan jo være utrolig flott, man må bare greie å se det! Og selv om solen ikke varmer som midt på sommeren skal man jammen ikke klage!

-og når man greier å huske at man har med kamera tar man jo gjerne noen bilder "av ikke noe spes."




Marius har vært på kontroll på sykehuset. Kragebeinet gror vel slik det skal, bevegeligheten var veldig bra til tross for at han ikke har fått fysioterapi og har 6 skruer og en metallplate inni der!


-ser litt skummelt ut.
Måtte jo ta bilde av skjermen etter at bildet var tatt...var visst noen jenter som måtte få se hvordan dette var. Konklusjon; knekt kragebein = jentemagnet!!

Totalt antall sidevisninger